Petr Feldstein slaví 80. narozeniny

 Významné životní jubileum oslavil v pátek pan Petr Feldstein, spolupracovník naší redakce, významný dostihový publicista a spisovatel, dlouhodobý propagátor dostihového sportu, někdejší propagační pracovník Státního závodiště v Praze.  Jménem redakce Dostihového světa přejeme Petru Feldsteinovi k jeho 80. narozeninám mnoho zdraví a radosti v rodinném životě i ve všech dalších činnostech včetně dostihů, na kterých se s ním pravidelně setkáváme.

PhDr. Petr Feldstein po roce 1989  působil ve sportovní redakci České televize a jako její dramaturg po roce 2000 stál u zrodu řady velkých sportovních projektů včetně oceňovaného projektu Velká pardubická opera.  Za dlouhodobou publikační činnost získal mimo jiné Cenu Oty Pavla Českého olympijského výboru, je autorem řady knih nejenom ze sportovního prostředí. Jako společný projekt s Dostihovým světem začala vznikat kniha Život plná koní, která je poctou osobnosti Františka Vítka a kterou Petr Feldstein vzdal hold této mimořádné osobnosti českého dostihového sportu.

Rád bych Petrovi u příležitosti jeho narozenin poděkoval za perfektní profesionální spolupráci a podporu ve všech projektech, na kterých se naše cesty setkaly, a poděkoval i za podporu, kterou jim věnoval.  

Petr Guth