Přehled výsledků nejvýznamnějších dostihů roku 2023 v prodeji při Galavečeru

Závodisko, š.p. Bratislava vydalo v rekordně krátkém čase velmi hodnotnou brožuru s názvem PREHĽAD VÝSLEDKOV NAJVÝZNAMNEJŠÍCH SVETOVÝCH, EURÓPSKYCH A STREDOEURÓPSKYCH DOSTIHOV V SEZÓNE 2023.

 

Tato publikace přináší technické výsledky ze 630 dostihů, z toho 177 ze středoevropského regionu (Česko, Polsko, Maďarsko, Slovensko) a 453 grupových zápolení. Obsahuje všechny grupové dostihy z Evropy, ale rovněž i z USA, Spojených arabských emirátů, Hongkongu či Japonska. Najdete v ní i tabulky trenérských a jezdeckých šampiónů v Evropě za uplynulou sezónu, i doplněné tabulky black - type (Listed a Group) vítězů z našeho regionu od roku 1985 do 2023. Dále najdete v této brožuře i indexy koní, dostihů, další statistické údaje a čerstvý světový žebríček nejlepších koní světa podle ratingu (Longines World's best racehorse rankings 2023) a seznam nejhodnotnějších dostihů světa za rok 2023 (první Japan Cup s průměrným ratingem 126,75 liber i druhý Dubai Sheema Classic se umístily zásluhou jejich vítěze, japonské hvězdy Equinoxe). Poslední část patří slovenské a české klasifikaci za rok 2023 i generálnímu handicapu elity ročniku v Polsku a v Maďarsku. Poutá i laminovanou čtyřbarevnou obálkou se zobrazením vítězů top dostihů v Evropě, v Dubaji, v USA a samozřejmě i ze střední Evropy.  Tato brožura je cennou pomůckou pro majitele, trénery i jezdce s velkou archivní hodnotou.

Tuto publikaci s téměř 100 stránkami bude možné zakoupit v sobotu, 27.ledna na Galavečeru českého turfu v hotelu Olšanka v Praze v ceně 250 Kč (10 eur).